Whatsapp op je tablet

Whatsapp wordt heel veel gebruikt op mobiele telefoons. Heb je een tablet, dan is het natuurlijk ook handig om daar Whatsapp op te installeren. Een tablet heeft een veel groter scherm dan een mobiele telefoon en dat werkt nou eenmaal veel gemakkelijker, dus voor het gebruik met Whatsapp zou dat wel heel handig zijn. Whatsapp op je tablet installeren is namelijk ook mogelijk, maar net als bij Whatsapp op je pc en Whatsapp op je iPad is het ook op een tablet niet mogelijk om zomaar even Whatsapp te installeren. Daarvoor moet je ook weer een extra stap uitvoeren.

Heb je eenmaal Whatsapp op je tablet ge├»nstalleerd, dan kun je deze gebruiken net als de applicaties van Facebook en Twitter, net zo gemakkelijk. Ondanks het feit dat je Whatsapp niet zomaar op je tablet kunt installeren zijn er wel manieren voor om dat toch voor elkaar te krijgen, echter niet op de "officiële manier". Hoe je Whatsapp op je tablet installeert is afhankelijk van of je een Android tablet of een iPad hebt. Heb je namelijk een iPad, dan gaat dat net even weer anders. Heb je een iPad, lees dan verder bij "Whatsapp op je iPad".

Whatsapp op je tablet installeren

Zoals gezegd kun je Whatsapp op je tablet niet op de officiële manier installeren, omdat Whatsapp specifiek geschreven is voor een mobiele telefoon. Toch is het mogelijk om Whatsapp op je tablet te installeren.

Het installeren van Whatsapp op je tablet gaat op dezelfde wijze als het installeren van Whatsapp op je Galaxy Tab. Lees voor het installeren van Whatsapp op je tablet verder op "Whatsapp op je Galalaxy Tab".

Pas ook hierbij op als je wijzigen in de configuratie van je tablet aan gaat brengen. Het aanpassen van de configuratie is volledig voor eigen risico. Als je echter de handleiding stap-voor-stap volgt, dan is de kans dat er iets misgaat heel klein.

Bent u opzoek naar een iPhone 7s?